Op reis naar Morroko

Marokko heeft voor ieder wat wils. Langs de kust van de Atlantische Oceaan vind je stranden, in het Atlasgebergte skipistes en in het oosten ligt de Sahara woestijn. En het is veel dichterbij dan de meesten denken! Wil je op reis naar Marakkech, Agadir, of andere prachtige steden in Marokko. Er is een ruime keuze uit veel goedkope, normale of flexibele tickets van alle bekende vliegmaatschappijen.

Agadir

Het verleidelijke Agadir is de parel van het Marokkaanse toerisme. De stad is gelegen in een prachtige baai met goudgele zandstranden. De lichte glooiing en de rust van de oceaan maken van het strand een onvergetelijk paradijs.

Marrakech

Marrakech is de tweede grootste stad van Marokko en staat bekend als de Rode Stad.De stad heeft ongeveer 800.000 inwoners en de meeste huizen zijn rood geverfd. Het is echt een kleurrijke en opwindende stad, die wel een van de parels van Marokko wordt genoemd.

Ouarzazate

De stad Ouarzazate ligt in het zuidelijk deel van Marokko. De naam Ouarzazate komt van een Berberse uitdrukking die ‘zonder lawaai’ of ‘zonder drukte’ betekent. De stad is een favoriete halteplaats voor toeristen die op weg zijn naar de Saharawoestijn.

Tanger

De stad Tanger ligt aan de noordkust van Marokko. De stad wordt ook wel de Witte Stad genoemd en haar haven is thuishaven voor vele miljonairsjachten. Tanger ligt aan de westelijke ingang van de Straat van Gibraltar, daar waar de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee elkaar ontmoeten.