Kirchberg Wintersport

Kirchberg, het skiparadijs op 90 minuten afstand van Munchen, heeft alles voor een heerlijke wintersportvakantie in Tirol. De hotels en appartementen hebben een goede ligging en het uitgaansleven is een en al apres-ski! (Zie verder hieronder). Als u van een sportieve, gezellige vakantie houdt bent u in Kirchberg aan het goede adres.
Travel Art heeft een aantal hotels en appartementen geselecteerd, waar u uw wintersport op een prettige manier kunt doorbrengen; Naast een verzorgd appartement of hotel een goede ligging en een gastvriendelijke bediening. Maar Travel-Art heeft meer te bieden, u kunt zelfs skilessen nemen die verzorgd worden door Travel-Art!

Kirchberg is de plek voor een waanzinnige apres ski. Op de pistes zijn vele leuke tentjes met betaalbare prijzen om wat te eten of te drinken. Na het skiën begint de apres ski in het dorp waar je uit je dak kan. Voor de feestbeesten onder ons is de London pub de plaats waar je moet zijn, Hollandse DJ`s draaien daar de hits van het moment en de tent staat op zijn kop.

Café Boemerang is een Australisch Café waar vriendelijke mensen tot uw bediening staan en waar je ook kan internetten om je ervaringen direct naar bekenden in Nederland te mailen. Ook zijn er nog vele andere cafeetjes waar je de Oostenrijkse sfeer kan proeven en voor echte Die Hards is er ook nog een heuse discotheek waar je kan feesten tot in de late uurtjes. Dit alles is natuurlijk op loopafstand van uw accommodatie gelegen.

Algemene informatie
– Afstand Utrecht / Kirchberg = ca 920 km
– Hoogte Kirchberg 860 meter

– Hoogte skigebied 800 – 2000 meter

– Aantal liften 60

– Skibus gratis Tussen Kirchberg, KitzbĂĽhel en Pass Thurn

– Skiliftpas ca. F330.- voor 6 dagen

– Blauwe pisten 72 km

– Rode pisten 71 km

– Zwarte pisten 21 km